Sportvereniging SPIDO Klundert organiseert zaterdag 15 september 2018 een mee-doe-dag voor kinderen van 4 t/m 16 jaar oud.  Ook de ouders zijn van harte welkom bij SPIDO en kunnen rekenen op een bakje koffie, thee of iets fris met wat lekkers.

 

HET PROGRAMMA

Vanaf 10:30 beginnen we met turnen voor kinderen van 8-12 jaar. Hierbij mogen kinderen meedoen bij de turngroepen die les krijgen van trainster Annemarie. 

Om 11:00 mogen kinderen vanaf 8 jaar meedoen bij de springgroepen. Deze springgroepen krijgen les van trainster Charlotte

Om 11:30  mogen jongens van 6-12 jaar mee komen doen bij de jongens gym. Deze les krijgen jullie dan van trainster Mara. 

Als laatste van het ochtend programma mogen kinderen van 4-7 jaar mee komen doen bij de gymlessen. 

 

Vervolgens zal er van 12:45 tot 14:30 een DEMO uitgevoerd worden door de verschillende dans, turn, gym en spring groepen die bij SPIDO Klundert actief zijn. Voor deze DEMO is de toegang gratis en hopen alle groepen u op een leuke manier te kunnen laten zien wat wij bij SPIDO Klundert allemaal doen.

 

Om 14:30 mogen kinderen van 6-8 jaar die mee willen doen bij de dansgroep met het thema Jazz mee de zaal in. Ze krijgen dan dansles van trainster Iris. 

Daarna mogen om 14:50 kinderen van 9-13 jaar die mee willen doen bij streetdance de zaal in. Ze krijgen dan dansles van trainster Rachelle. 

Als laatst van deze mooie dag mag de jeugd vanaf 14 jaar die mee willen doen bij streetdance de zaal in. Ze zullen dan dansles krijgen van trainster Iris. 

 

De dag zal om 15:30 afgelopen zijn.

 

Heeft u interesse en heeft uw kind nog geen idee wat hij of zij nou eigenlijk leuk vindt om te doen als sport? Kom dan zaterdag 15 september 2018 genieten van deze mee-doe-dag bij SPIDO Klundert.